donderdag 9 juni 2016

Haakworkshops èn een heuse cursus


 Ik heb al een tijdje naailes bij Studio Jurk. Dit is echt ontzettend leuk, in de eerste plaats omdat het zo tof is om zelf iets te maken, niet alleen met garen, maar dus ook met stof! Als je in (de buurt van) Nijmegen woont en je kent Studio Jurk nog niet: het is echt een aanrader! Naast dat het te gek is om zelf kleding te maken, is het er ook eens supergezellig.

Julia en Hanna van Studio Jurk kwamen een half jaar geleden met een idee: Studio Haak! Met de vraag aan mijn lieve vriendinnetje Joyce, die daar al een aantal keer de workshop Haken voor Beginners had gegeven, en mij of wij een heuse haakcursus zouden willen geven. Om een lang verhaal kort te maken, wij zijn eind mei gestart met de eerste van zes Studio Haak-cursusmiddagen, zo leuk!! 


Het is de bedoeling om dergelijke haakmiddagen vaker aan te gaan bieden en daarnaast blijven Joyce en ik, nu samen, haakworkshops (zoals die voor Beginners) geven bij Studio Jurk. Wij zijn super enthousiast, en de haaksters die tot nu toe hebben deelgenomen plús de huidige cursisten zijn dat gelukkig ook!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten