dinsdag 25 oktober 2016

Warme colsjaalNu het echt herfstweer is en het buiten een stuk kouder wordt, mogen de sjaals en cols weer uit de kast. Of, wat nog leuker is, waarom niet maar meteen een paar nieuwe haken! 
Deze toffe colsjaal heb ik intussen af. Ik vind dit zó'n leuk patroontje. Het lijkt misschien op het eerste gezicht een ingewikkeld patroon, maar in feite is het helemaal niet moeilijk en haakt het juist lekker weg. En het effect is echt erg leuk!


Van Joyce van vanmez11 kreeg ik een tijdje geleden zomaar deze mooie leren labels met de naam van mijn blog! Hoe lief is dat! En zo'n tof label geeft de sjaal nèt iets extra's. Yay!

Ik haakte mijn colsjaal met Katia
merino aran in de kleuren 
mosterdgeel (nr. 41) en wit 
(nr. 01). Het gratis patroon 
kun je vinden op de site 
van Wolplein


Omdat je tenslotte nooit genoeg sjaals en cols (en dekens en kussens en .... ) hebt, ben ik intussen ook aan een heerlijk zacht colletje begonnen met het mooie Lanagrossa Lala Hairy. Omdat het garen zo harig en zacht is, vind ik dat simpele stokjes het mooiste effect hebben. Bijkomend voordeel: het haakt lekker snel! 
Dit mooie garen kreeg ik trouwens vorig jaar op de Lanagrossa garenproeverij georganiseerd door van Lisanne bij Knotten in Delft (zie o.a. #lanagrossahaakparty op IG). De supergoed gevulde goodiebag die we mee naar huis mochten nemen is nog steeds niet leeg. Het najaar vraagt om lekker warme haaksels, dus deze heerlijke bollen komen weer goed van pas!


Liefs, HeleenGeen opmerkingen:

Een reactie posten