maandag 12 maart 2018

Stoere shopper
Shoppers heb je nooit genoeg, toch? Er is dan ook altijd wel een goede reden te bedenken om een nieuwe tas te haken. Gehaakte tassen gebruik ik graag als een soort project bags, dus als tas om mijn nieuwste haakproject samen met de benodigde bollen in te bewaren. En tja, als je meer dan één work-in-progress hebt (héél herkenbaar voor de meeste haaksters) dan heb je dus ook meer dan één tas nodig.
Toen ik het stoere katoenen Barbante-garen van Huisje van Katoen in handen kreeg, wilde ik er direct een tas mee maken. De naturelkleur en vezelachtige look maken dat het garen hier heel geschikt voor is.
De leren labels die ik voor mijn haakwerk gebruik, bestel ik altijd bij mez11. Wat mij betreft maakt zo'n tof label maakt het haaksel echt helemaal 'af'!

De steek die ik gebruikte voor mijn shopper wordt wel de ananas-steek genoemd. Ik schreef een gastblog voor Draad en Praat over mijn shopper met daarin ook een beschrijving van het patroon, klik hier voor het betreffende blogbericht. Het is een eenvoudige steek, die ondanks dat naar mijn idee toch een hele gave uitstraling heeft :-)Liefs, Heleen

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad een stoere, mooie shopper! Leuk om een knal-kleur-label te gebruiken! Fijne avond. Liefs, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mag ik vragen of de tas erg zwaar is?
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen