woensdag 9 november 2016

KreaDoeDit jaar ben ik voor het eerst naar KreaDoe geweest. Een groot evenement gericht op allerlei vormen van creatieve hobby’s, waarbij je ook als haakster volop inspiratie kunt opdoen. En kunt shoppen natuurlijk!

Ik ging met Lotte, dus dat begon al goed, gezelligheid verzekerd! Wij gingen op vrijdag, en het was weliswaar druk, maar zeker goed te doen.


De eerste stand waar we naar toe getrokken werden, was die van Claire, wat mij betreft de mooiste stand van KreaDoe!
 

Claire en haar promotieteam showden de tunisch gehaakte ton-sur-ton sjaal, alweer een prachtig ByClaire-patroon(te vinden op haar blog). Ook gaven ze allerlei handige haak- en kleurtips. Ik heb meteen garen gekocht om deze sjaal, naar voorbeeld van de ontwerpster, in de nieuwe ByClaire-kleur oker met een draadje gouden sparkle erdoor, te gaan maken! Ik hou zo van deze kleur! De ton-sur-ton sjaal was in vele geweldige kleurcombinaties te bewonderen. We keken onze ogen uit, met al die superschattige retro babytruitjes, mooi versierde lampen, lieve dekentjes en nog veel meer mooie haaksels in de stand. Allemaal natuurlijk in de heerlijkste kleuren!Bij de stand van Kosmos was Janneke aanwezig. Ze was de hele dag druk met het geven van workshops ‘macaroublies haken’, naar het toffe patroon uit haar boek Haakspiratie, maar ze had gelukkig wel even tijd voor een babbeltje. En voor een leuk vlogje met Lisanne bij de stand van Craftkitchen.

Hier was het overigens ook erg gezellig! We hebben er gezellig zitten kletsen en Lotte en ik hebben er nog ludieke foto’s gemaakt voor de wedstrijd van Craftkitchen waarmee je te gekke prijzen kunt winnen, zoals een garenpakket voor een prachtige gehaakte deken die Lidy heeft ontworpen, materiaal om een mandje te weven naar het patroon van JipbyJan of garen en materialen om de mooie dromenvanger van Marianne te maken.  Mijn duimen draaien hoor!


Natuurlijk hebben we nog goed geshopt en lekker rondgekeken. Zo zag ik het mooie 'kpc yarn', dat via Freubelweb naar Nederland is gehaald, waar ik meteen een paar mooie bolletjes van heb ingeslagen. Ik ben zo benieuwd naar dit garen! En ik ben eindelijk in het bezit van zo'n toffe paper bag van photogeniki! Ze heeft zulke leuke spullen te koop, ik nam meteen een paar leuke masking tapes van haar mee!

Het was een superdagje, volgend jaar weer!
                                         Liefs, Heleen

2 opmerkingen:

 1. Je bent lekker geslaagd, Heleen! Super mooie items gescoord en wat is jou versie van de byClaire sjaal mooi, prachtig dat sprankeltje! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Verie!Ik vind de sjaal ook erg tof worden met dat sparkeltje! :-) Fijne avond, x Heleen

   Verwijderen