vrijdag 13 januari 2017

Nieuwjaarsborrel WolpleinGisteravond reden Jacqueline, haar moeder, Inge en ik gezellig samen in één auto naar het inspiratiecentrum van Wolplein. We waren namelijk uitgenodigd om met een gezellige groep IG’ers en bloggers op de nieuwsjaarsborrel van Wolplein het nieuwe jaar op een feestelijke, en wollige, manier in te luiden!

En wat was het een fijn feestje! We begonnen met een luidruchtige :-) maar erg leuke 'speed-date'. Er waren lekkere hapjes en drankjes en we toostten met een glaasje bubbels op een succesvol en creatief 2017.
Diverse leveranciers, waaronder Yarn and Colors en Phildar, showden hun nieuwe garens en we konden lekker shoppen in de prachtige winkel van het inspiratiecentrum. Ook werd er uiteraard heel wat gekletst, het is zo leuk om elkaar ‘in het echt’ te zien. Het was superfijn om weer even bij te kletsen met de haaksters die ik al eerder heb leren kennen (zo'n fijn clubje lieverds!), en ook heel gezellig om leuke mensen te ontmoeten die ik alleen van IG kende.

Na afloop kregen we heerlijke goodies mee, waaronder een doos vol geweldige Yarn and Colors-bollen en een pakket superleuke garens in wel 12 kleuren, plus haaknaald, van Rico om zelf vrolijke schuursponsjes mee te haken, heel bijzonder garen. Wat een verwennerij, echt ongelooflijk!
Hoe tof zijn deze bollen in supermooie blauwtinten? Ik vind ze prachtig!!

Heel veel dank Wolplein voor deze geweldig leuke Nieuwjaarsborrel en ook een dikke dankjewel aan G Brouwer & Zn en de anderen die hebben bijgedragen aan de te gekke goodiebag!                                              

Liefs, Heleen

2 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk feestje, Heleen en wat een moois heb je gekregen! De patroontjes voor de schuursponsjes zijn echt heel leuk, vooral met het bijpassende garen, super!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Verie,
   Het was echt een gezellig feestje, en we zijn flink verwend! Ik ben benieuwd hoe het rico-garen haakt, ze echt leuk ja die sponsjes! Fijne dag, liefs, Heleen

   Verwijderen