dinsdag 31 januari 2017

Een heus Borgo de Pazzi magazine!In december was ik samen met een heel stel mede-wol-lovers bij de wolfuif bij Trollenwol in Driebergen. Het was een erg fijn feestje, zoals je in deze blogpost kunt lezen.

Dit feestje kreeg een wel heel leuk staartje: we kregen de vraag om mee te werken aan het maken van een heus magazine, ter promotie van het mooie Borgo de Pazzi-garen, met daarin onze eígen ontwerpen. Hoe tof is dat! Dus met een hele club zijn we aan de slag gegaan, en ik kan je vertellen dat het ontzettend leuk en inspirerend is om hier samen mee bezig te zijn.Intussen zijn alle projecten af en zijn de patronen in het Nederlands èn het Engels ingeleverd. Een groot deel van de foto’s is ook al gemaakt, onder andere tijdens de afterparty die we zondag bij Miriam thuis hadden. Je kunt je vast voorstellen dat het héél gaaf was om al onze haaksels en breisels in vol ornaat bij elkaar te zien shinen!
Een deel van de opbrengst zal naar een goed doel gaan. Vanaf april zal het magazine internationaal verkrijgbaar zijn in wolwinkels. Ik vind het echt superspannend!
Als je het leuk vindt, kun je op IG onder de hashtag #fontyborgowolfuif al een aantal sneak peaks zien van de projecten die in het magazine komen.Liefs, Heleen

5 opmerkingen:

 1. Super leuk, Heleen. `k Ben benieuwd naar al jullie creaties!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke deken Heleen! En wat een leuke opdracht. Ik ben benieuwd naar jullie projectjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk hè? Ben benieuwd naar het eindresultaat, spannend!

   Verwijderen