dinsdag 9 mei 2017

Snug Shrug Give-away!


GIVE-AWAY! gesloten
>> winnares: Annemarie / @annemariescrochetblog

Ken je het nieuwe magazine Let’s Get Chunky al? Misschien heb je het zelf in huis, of heb je het op IG voorbij zien komen?

Samen met 16 andere IG’ers heb ik er aan meegewerkt, en we zijn er samen supertrots op! Het magazine staat vol te gekke patronen van ons, gemaakt met prachtige chunky Borgo de Pazzi-garens.
En wat nou zo leuk is: we mogen allemaal een exemplaar plus het benodigde garen voor een van onze projecten weggeven!
Een van de dingen die ik voor het magazine maakte is de ‘Snug Shrug’, een gebreide shrug gemaakt met twee strengen van het supermooie Naturalia-garen. Wil jij deze twee strengen Naturalia en een exemplaar van Let’s Get Chunky winnen, laat dan simpelweg een reactie achter onder dit blogbericht. Je kunt ook meedoen op IG (@heleen_nl), voor dubbele winkansen. Wie weet brei jij dan binnenkort je eigen 'Snug Shrug'!


Liefs, Heleen


9 opmerkingen:

 1. Dat ken ik zeker en zou ik heel graag aan mijn verzameling tijdschriften en haak boeken toe willen voegen. Dus ik doe graag mee en ga duimen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, n tijdschrift vol inspiratie is van harte welkom! Ik waag graag n kansje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw shrug is echt prachtig! En naar het magazine ben ik inmiddels ook heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie shrug! Zou hem graag voor mijn zusje maken! Hoop dat ik nog via deze weg kan deelnemen, zag nog geen bericht met winnaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe graag mee. Deze schrug lijkt me leuk om te maken en heerlijk om te dragen tijdns een frisse zomeravond

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe graag mee. Heb al veel leuke projecten voorbij zien komen. En als ik jouw blog lees kan ik er ook nog heel veel van leren.

  BeantwoordenVerwijderen