dinsdag 30 augustus 2016

Boeklancering Haakspiratie


Afgelopen zaterdag, 27 augustus, was het zover! De dag van de officiële boeklancering van Haakspiratie van Janneke bij het Wolhuis in Rijssen. Wat een mooie wolwinkel is dat trouwens zeg! Voorafgaand aan de boeklancering had Janneke een te gek bloggersevent georganiseerd voor zo’n 20 bloggende haaksters, waarvoor ik ook was uitgenodigd. Dit vond plaats op de bovenverdieping van het Wolhuis. Er stonden prachtig aangeklede tafels klaar met heel veel mooie bolletjes katoen, stofjes en spelden en voor iedereen een te gek vintage kopje uit de kringloopwinkel om het speldenkussenkopje uit haar boek te maken, zo leuk! En supergoed verzorgd! 
Natuurlijk was het één gezellige bende, er werd zo veel gekletst en gelachen dat niemand volgens mij het speldenkussenkopje ook af had. 
Helemaal niet erg, zulk ‘huiswerk’ is juist leuk!
We werden ook nog superverwend met een geweldige goedgevulde goodie bag, vol mooie wolletjes, een exemplaar van Haakspiratie, een naaiboek, tijdschriften, tashengels en -bodem voor dè tas uit het boek, kortom, haast te veel om op te noemen. 

ontzettend verwend met de goedgevulde goodie bag


Intussen werd het tijd voor Janneke om beneden in de winkel de massaal toegestroomde haaksters van een gesigneerd boek te gaan voorzien.

Er stond ondanks de hitte een megalange rij. Het was supergezellig in de winkel en er was zo veel te zien! Alle projecten uit het boek waren prachtig uitgestald in de winkel, en overal waar je keek zag je fijne wolletjes en haaknaalden enzovoort. En dan was er ook nog heerlijke taart en ander lekkers, superfeestelijk!
Er werd natuurlijk gezellig gekletst door alle haaksters die elkaar al dan niet al kenden via instagram of van eerdere haakhappenings. En Janneke was de hele dag het stralende middelpunt van dit alles, supergaaf om te zien!Ik mocht zelf in het afgelopen jaar een aantal van de patronen van Janneke voor Haakspiratie testen, wat ik met veel liefde en plezier heb gedaan, dus ik wist al een tijdje wat veel haaklovers nu ook weten: wat een prachtig boek is Haakspiratie, vol prachtige haak- en naaiprojecten, en allemaal ook nog prachtig gefotografeerd en vormgegeven! Wat mij betreft een echte aanrader!

Nog even met Jan op de foto!

Liefs, Heleen

3 opmerkingen:

 1. Dank je wel lieve Heleen! Wat fijn te lezen dat je 't ook zo naar je zin hebt gehad afgelopen zaterdag. Wat een feest was het. Heel fijn dat je er onderdeel van was en wat was het ook super wat je 't afgelopen jaar hebt betekend met testen en je gezelligheid over en weer via de mail! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het heel bijzonder en erg leuk om te doen, afgelopen jaar! Liefs! x

   Verwijderen
 2. Wat een eer, dat je mocht testen! Leuk!

  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen