donderdag 25 augustus 2016

Give Away!





Ik geef deze twee heerlijke wolletjes weg. Omdat het zulk heerlijk zomerweer is... Omdat ik zeker weet dat ik niet de enige ben die blij wordt van mooie wolletjes ... Omdat het 'bijna' weekend is... Omdat het fijn is om iets weg te geven!

Zou je deze mooie bolletjes willen hebben? Je hoeft alleen een reactie achter te laten, hier of op IG. Zondag maak ik de winnaar bekend!

Liefs, Heleen

17 opmerkingen:

  1. Wat een lieve actie Heleen en wat een super mooie bolletjes! Ik ben een Drops fan maar deze snoepjes heb ik nog niet eerder gebruikt. Ze zien er heerlijk uit! Geniet van deze prachtige zonnige dag! Liefs Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is mooi fijn garen, gaaf voor een kant-achtig patroon. Fijne avond lieve Caroline! xx

      Verwijderen
  2. Wat een lieve actie Heleen en wat een super mooie bolletjes! Ik ben een Drops fan maar deze snoepjes heb ik nog niet eerder gebruikt. Ze zien er heerlijk uit! Geniet van deze prachtige zonnige dag! Liefs Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, allemaal hele goede redenen om blij van te worden.. Ik heb ook zo'n wolletjes-tik ;) Kan zo erg blij worden van (een paar) mooie bolletjes en dan kunnen ze gerust een hele tijd op een plekje liggen om mooi naar te kijken totdat het juiste patroon zich aandient.. Soms wil ik iets maken waar ik wol bij zoek, maar vaker is het andersom en koop ik wol waar ik een patroon bij moet zoeken..
    Geniet van het lekkere weer!
    Groetjes Alie Venema

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is heel herkenbaar Alie :-) Leuk dat je meedoet! Liefs, Heleen

      Verwijderen
  4. Ja 🙋🏽 ik doe mee! Net een paar weken begonnen en nu al verslaafd aan haken! Zo leuk dingetjes zelf maken. Deze bolletjes komen zeer zeker goed van pas! Wat een super leuke actie👍🏽.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je meedoet! Verslavend hè, haken! Het is heerlijk om te doen :-) Liefs, Heleen

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  5. Oh..helemaal leuk! Ik doe mee! :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je meedoet Verie! Fijne avond :-) Liefs, Heleen

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  6. Hey Heleen,
    Ik kwam je blog tegen en was direct verkocht, je hebt er weer een lezer bij. Ik ben dol op Drops garen, zulke goede kwaliteit. Ik doe graag mee met je give-away. Volgens mij staat er in het boek: hollands welgaren een sjaal gemaakt met dit garen. Die zou ik er graag mee maken. :-D. Ik ben heel benieuwd.
    Fijne avond.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, wat leuk om te horen Emily! En in Hollands Welgaren staat inderdaad een gave sjaal met dit garen! Leuk dat je meedoet met de give-away :-) Fijne dag! Liefs, Heleen

      Verwijderen
  7. Wat een prachtige zachte kleur. Mijn hart klopt altijd een tandje harder bij de kleur blauw :)
    Een garen voor een mooi lacepatroon heb ik nog niet eerder geprobeerd, wordt toch wel eens tijd als ik deze bolletjes zie.
    Groetjes Sabina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je meedoet Sabina! Ik vind lacepatronen haken zelf erg leuk, zeker de moeite om eens te proberen:-) Fijne dag! Liefs, Heleen

      Verwijderen