donderdag 22 december 2016

Feestbeesten!


Heb je de nieuwe haakpakketten van Lisanne van draad en praat… al gezien? Ze zijn echt zó leuk! Er zijn 3 verschillende haakpakketten voor amigurumi feestbeesten! Een vos, haas en hert, allemaal even schattig en feestelijk!

Natuurlijk helemaal top voor de feestmaand december, maar ik vind eigenlijk dat ze altíjd te gek zijn! Want zeg nou zelf, er is elke dag wel een reden voor een feestje te bedenken, toch? Je moet alleen wel even zelf de slingers ophangen. Zoals in het gewei van hert, waarin een prachtig gouden feestslingertje hangt. Of de feestelijke zilveren feestmuts van vos of de deftige feeststrik van haas, goud met witte stippen en zijn grappige voorhoudsnor. Allemaal toffe party props die je dag opvrolijken als je het mij vraagt!


De feestbeesten zijn ook nog eens superleuk om te maken. Zelf vind ik het altijd zo gaaf als al die losse onderdelen samen ineens een ‘echt’ beestje worden. Zijn hun koppies niet schattig?


Elk feestbeest wordt geleverd in een mooi doosje, alles wat je nodig hebt voor het beestje zit er in. Het enige wat je zelf hoeft toe te voegen is de vulling.

Mijn vos en hert zijn al helemaal klaar om te feesten. Haas is in de maak, zodat ze met zijn drietjes kerst kunnen vieren!
Welke is jouw favoriet?                       Liefs, Heleen 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten